Bemutatkozás

Üzletünk Mátészalka központjában 2008 óta működik.

A mai, felgyorsult világunkban fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. Hisszük, hogy a gigantikus kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett tömegtermékek elterjedése mellett igény és szükség van magas minőségű termékekre és otthonos légkörű üzletekre hazánkban is.

Az optikai szolgáltatások teljes körét biztosítjuk - látásvizsgálat, kontaktlencse vizsgálat és betanítás, szemüvegkészítés. A szemüvegkeretek széles választékával, minden árkategóriában rendelkezésükre állunk. Napszemüvegek, kontaktlencse ápoló folyadékok, szemüvegtokok, szemüvegtörlők, ajándékutalványok forgalmazása. 

Egészségpénztári kártyával, bankkártyával is fizethet! 

Nagyon fontos a rendszeres látásvizsgálat a látásproblémák és a szem betegségeinek korai felismerésében. A fel nem ismert látáshiba tanulási nehézségekhez vezethet, arról nem is beszélve, hogy milyen problémákat okozhat a későbbi életszakaszokban.

Látásvizsgálatra hétköznapokon nyitvatartási időben van lehetőség, az orvosi vizsgálatra telefonos egyeztetés szükséges. 14 éves kor alatt, 70 év felett és szemészeti problémák esetén az orvosi vizsgálat javasolt.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu